IN2PRO Fair 2018

PARAMARIBO – De Women in Business Suriname organiseert ook dit jaar een beurs speciaal voor Starter, Micro en Kleine ondernemers ( in het bijzonder vrouwen) in Suriname.
Deze beurs stond voorheen bekend als de “Women Life Style Fair”, maar de beurs heeft intussen een naamsverandering ondergaan en heet voortaan de “IN2PRO fair”.( Inspired Innovation to create Profitable Product). De beurs accommodeert niet alleen de vrouw maar een ieder die een vrouw gerelateerde product of dienst produceert, dit is de voornaamste reden voor de naamsverandering. De Women in Business Suriname is door de jaren heen gegroeid van een organisatie die lokaal bekend staat om haar werk op het gebied van het stimuleren van ondernemerschap naar één die zowel regionaal als internationale samenwerking heeft met diverse bekende organisaties. De organisatie zet zich daarom in om entrepreneurs te begeleiden, coachen en ondersteunen. Door zich toe te leggen op het ontwikkelen van bepaalde sectoren biedt zij mensen de mogelijkheid bedrijfsidee genereren voor het opstarten van een onderneming.

Bij de komende IN2PRO fair hebben entrepreneurs de kans om hun product of dienst op een innovatieve manier aan het publiek tentoon te stellen. Het unieke aan de fair van dit jaar is dat de entrepreneurs door deel te nemen aan de beurs niet alleen exposure krijgen, maar ook kans maken op het winnen van een prijs. Uit alle deelnemers zullen er namelijk 5 worden gekozen die een prijs ontvangen. Deze prijs houdt onder andere in dat de entrepreneurs een jaar lang gevolgd zullen worden door expert bloggers, een jaar lang ondersteuning krijgen bij het opzetten en uitvoeren van hun marketingstrategie en een jaar lang gratis worden ondersteund door de Women in Business Suriname bij het ondernemen.

De IN2PRO fair loopt van 29,30 Juni tot 1 juli 2018. En wordt georganiseerd bij De Spot, Aan de Wilhelminastraat. Naast het commissariaat. Op 1 juli is de fair aangevuld met leuke activiteiten en entertainment in verband met de viering van Keti Koti.

Het Bestuur.
Women In Business Suriname